'Back to the Future'-reünie met Michael J. Fox en Christopher Lloyd

Is de musical klaar voor Broadway?


Het is inmiddels 37 jaar geleden dat Back to the Future op het witte doek verscheen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ter ere van de film verschenen Michael J. Fox en Christopher Lloyd tijdens een reünie op de New York Comic Con waar hen onder andere werd gevraagd wat zij van de musical vonden.

De film, waarin de tiener Marty Mcfly (Fox) en Dr "Doc" Emmet Brown (Lloyd) door de tijd reizen in hun DeLorean, groeide uit tot een heuse franchise met twee vervolgfilms en sinds 2020, want ja hij bestaat al eventjes, Back to the future: The Musical. Deze is inmiddels goed ontvangen met maar liefst drie prijzen voor beste nieuwkomer.

Wat vinden ze van Back to the Future: The Musical?
Lloyd was in ieder geval erg lovend. Hij noemde de musical "fantastisch" en gaf aan dat ze het niet beter hadden kunnen doen.

Als we Fox mogen geloven, dan is de musical ook klaar voor Broadway in 2023. Zo gaf hij aan dat de acteurs niet aan het "imiteren" waren maar juist hun eigen invulling gaven aan de personages. Fox was zo enthousiast dat hij de musical nog een keer gaat bekijken wanneer deze in New York te zien is!

Bekijk hier op Twitter de video met de twee BTTF-grootheden! en hieronder de trailer van de musical:NieuwsFilm

meest populair