Nieuwe 'Teen Wolf'-film krijgt een onverwachte trailer

Nieuwe 'Teen Wolf'-film krijgt een onverwachte trailer

Allison is opgestaan uit de dood

De eerste teaser trailer van de nieuwe film Teen Wolf: The Movie kwam twee maanden geleden uit. Twee dagen geleden kwam onverwachts een nieuwe trailer uit, waarin twee oude bekende te zien zijn en een nieuwe acteur.

In de trailer zie je hoe Derek Hale (Tyler Hoechlin) zijn zoon Eli Hale (Vince Mattis) de kleedkamer van het Lacrosse team in draagt. Na een aandoenlijk vader en zoon-moment, komt er een oude bekende binnengestormd. Allison Argent (Crystal Reed) keert terug uit de dood, maar ziet er niet blij uit tijdens de reünie met Derek.

Hoofdrolspeler van Teen Wolf keert niet terug voor de film
In de eerste teaser trailer kwamen bijna alle personages in beeld die eerder mee hebben gedaan in de serie van Teen Wolf. Toch is de meerderheid van de fans teleurgesteld over het feit dat Stiles Stilinski (Dylan O'Brien), de beste vriend van Scott Mccall (Tyler Posey) en bovendien één van de hoofdrolspelers van de serie, niet voorkomt in de film.

Daarentegen zijn fans wel enthousiast over het feit dat Derek vader is geworden en benieuwd hoe dat verder afspeelt tijdens de rest van de film, tenminste, als Derek niet is vermoord door Allison.

Teen Wolf: The Movie verschijnt op 26 Januari 2023



NieuwsFilm

meest populair