'The Boys'-actrice wordt met de grond gelijk gemaakt na 'onnodige plastische chirurgie'

'The Boys'-actrice wordt met de grond gelijk gemaakt na 'onnodige plastische chirurgie'

Maar heeft de actrice wel echt iets laten doen?

Erin Moriarty is pas 28 jaar oud, maar de actrice wist al hoge ogen te gooien in de nodige series, zoals o.a. True Detective, Jessica Jones en The Boys. Vooral in laatstgenoemde speelt de actrice een belangrijk personage, namelijk de superheldin Starlight. Ondanks het feit dat ze een van de hoofdrolspeelsters is, krijgt ze veel kritiek over zich heen, maar waardoor komt dit?

De actrice deelde enkele weken geleden een bericht op haar Instagram-pagina waarin ze het volgende had geschreven: "Ik voel me slecht. Ik voel me ontmenselijkt. Ik heb altijd bloed, zweet en tranen in deze rol gestoken. Ik ben opgegroeid met dit personage wat ik al zo lang speel, maar nog steeds krijg ik te maken met keiharde vrouwonvriendelijke trollen die alleen maar kritiek hebben".

Vervelend
Moriarty vervolgt door te zeggen dat zij haar 'haters' op haar beurt niet haat, maar dat dit haar wel pijn doet. Meerdere sterren van The Boys-cast, zoals Anthony Starr (Homelander), Jack Quaid (Hughie) en Chace Crawford (The Deep) kwamen voor de actrice op. Maar waar komt deze haat vandaan?

Het is behoorlijk veel The Boys-fans opgevallen dat Moriarty er in het derde seizoen héél anders uitziet dan tevoren, waardoor de nodige mensen denken dat de jonge actrice (nu al) voor plastische chirurgie is gegaan. Helaas gaan sommige trolls veel te ver en maken zij de actrice met de grond gelijk.

Wel of niet?
Hoewel er geen 'echt' bewijs is dat Moriarty voor plastische chirurgie is gegaan, zeggen sommigen dat je enkel en alleen naar de actrice nu en een paar jaren geleden hoeft te kijken en dan al weet hoe de vork in de steel zit. Helaas kunnen de foto's van Moriarty's Instagram-pagina niet gedeeld worden, dus verwijzen wij jullie direct door naar haar pagina.

NieuwsFilm

meest populair