Lena Headey en Marc Menchaca trouwen in het geheim

Lena Headey en Marc Menchaca trouwen in het geheim

Het spel der liefde

Lena Headey speelde het spel der liefde en won! Afgelopen weekend trouwde de actrice uit de Game of Thrones-serie haar Marc Menchaca, de acteur uit de serie Ozark. Beiden spelen ook regelmatig in films als 9 Bullets.

Hun bruiloft vond plaats in Italië zonder al te veel media-aandacht. De bruiloft was zo geheim, dat Hollywood Life het vernam van een gast op de bruiloft in het artikel hier. Op haar Instagram-bericht schrijft hun gast Tania Brown dat de hemel in vuur en vlam stond. Er zijn geen filters nodig voor de mooiste dagen ooit.

Dromerige locatie
Op een van de foto's die de gast hieronder deelt, staat Lena Headey (49) in een witte trouwjapon. Zij draagt bloemen in het haar. Marc Menchaca (47) oogt knap in zijn blauwe pak. Ze staan buiten met een schitterende zonsondergang. Het feest moet op zo'n dromerige locatie prachtig zijn geweest.

De bruiloft werd bijgewoond door andere sterren. Zo waren Game of Thrones collega's Peter Dinklage en Sophie Turner ook aanwezig. Lena Headey speelde 8 seizoenen lang Cersei Lannister en vertelde al eerder dat zij en haar collega's heel hecht zijn gebleven.

"We zitten allemaal in een grote Whats App-groep dat elke dag volloopt met berichten. Het is hilarisch, omdat we precies kunnen zien wie een glaasje wanneer teveel op had."

Lena had Cersei wel een beter einde toegewenst, of zoals ze zei: "Je droomt over jouw dood in die serie. Iedereen kan daar op allerlei manieren gaan. Dus was ik erg ontdaan. Maar ik denk dat zij gewoon niet iedereen een plezier kunnen doen."



NieuwsFilm

meest populair