Netflix komt binnenkort met een enorme tranentrekker van een film

Netflix komt binnenkort met een enorme tranentrekker van een film

Een ontroerende dramafilm van Denzel Washington met onder meer Michael B. Jordan.

Netflix komt later deze maand met een ware tranentrekker: A Journal for Jordan. In deze dramafilm van de topregisseur Denzel Washington speelt Michael B. Jordan een gesneuvelde soldaat die een dagboek heeft achtergelaten voor zijn zoontje.

Deze dramafilm is gebaseerd op de memoires - getiteld A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor - van nabestaande Dana Canedy. Het gaat hier dus om een waargebeurd verhaal. Voor de film is een hoop talent verzameld, zowel voor als achter de camera.

Een film die raakt
Volgens het publiek is A Journal for Jordan een film waarbij je het moeilijk droog kunt houden. "Dit ontroerende waargebeurde verhaal, dat op een prachtige manier wordt verteld, verdient alle tranen die het bij het publiek losmaakt", luidt de publieksconsensus op Rotten Tomatoes.

A Journal for Jordan (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denzel Washington | Cast: Michael B. Jordan, Chanté Adams, Jalon Christian, e.a.
Dana, een journalist uit New York, valt voor de charmes van Charles, een toegewijde sergeant. De liefde leidt uiteindelijk tot de geboorte van een zoon. Wanneer Charles op uitzending wordt gestuurd naar Irak, besluit hij een dagboek voor zijn zoon bij te houden. Daarin geeft hij hem raad over hoe op te groeien zonder de aanwezigheid van zijn vader, hetgeen uiteindelijk een trieste werkelijkheid wordt.



A Journal for Jordan is vanaf 20 oktober te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair