'Spider-Man'-acteur heeft spijt van onnodige hints naar Hobgoblin

'Spider-Man'-acteur heeft spijt van onnodige hints naar Hobgoblin

Spidey's beste vriend Ned stopt met het teasen over mogelijke Hobgoblin rol.

Jacob Batalon heeft spijt dat hij de fans misinformatie heeft gegeven over de toekomst van zijn personage. Batalon, die Spidey's beste vriend Ned speelt stopt met het teasen over mogelijke Hobgoblin rol.

Speculaties
Na Spider-Man: No Way Home ontstond er een grote discussie onder fans over de toekomst van Ned. Onder andere door Ned's magische krachten in de film, door Doctor Strange zijn Sling-ring dachten fans al snel dat hij een schurk zou worden.

Excuses
Batalon heeft deze speculaties alleen maar aangewakkerd met mysterieuze opmerkingen, waar hij nu veel spijt van heeft. Tijdens The Tonight Show met Jimmy Fallon biedt hij zijn excuses aan.

"Ik wil gewoon zeggen dat het me echt spijt, iedereen. Ik deed dit echt domme ding terug in 2016 en noemde het in een interview. En toen ben ik stom genoeg gewoon doorgegaan met het verhaal alsof alsof ik wist wat er ging gebeuren. En nu heeft iedereen het erover. En het spijt me voor alle verkeerde informatie.''

Comics
Ned wordt in de comics de schurk Hobgoblin nadat hij is gehersenspoeld. De MCU versie verschilt echter erg veel van de comics. Het is dus niet waarschijnlijk dat Batalon deze schurk zal gaan spelen.

NieuwsFilm

meest populair