Scènes in 'Doctor Strange 2' vond Benedict Cumberbatch te kort

Scènes in 'Doctor Strange 2' vond Benedict Cumberbatch te kort

En misschien schrijft hij er nog meer

Wie bijvoorbeeld Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft gezien weet dat Benedict Cumberbatch best aardig uit de voeten kan voor de camera. Maar ook achter de camera was hij actief in een andere rol, zo onthulde hij in een interview met Prestige Online.

In het tweede deel van Doctor Strange reist Doctor Stephen Strange (Cumberbatch) door het multiversum waarbij hij verschillende varianten van zichzelf tegenkomt. Deze zijn bij lange na niet zo heldhaftig als de Doctor Strange uit Earth-616 die we gewend zijn.

Doctor Strange en Evil Strange
Nu blijken sommige van deze scènes door Cumberbatch zelf geschreven te zijn, waaronder het epische gevecht tussen Doctor Strange en Evil Strange. Sterker nog, zonder de schrijfkunsten van Cumberbatch was deze scène waarschijnlijk niet zo uitgebreid als dat deze is in de film.

"Wat een heel klein gevecht tussen die twee was, hebben we op dat moment veranderd in een soort heel bizarre en inventieve strijd," aldus Cumberbatch, die overigens zelf nog niet uitgekeken leek op de varianten van Doctor Strange.

"Wie weet welke andere versies we nodig hebben in de Multiverse Saga van het MCU?" voegde hij toe.

NieuwsFilm

meest populair