'Halloween' is Jamie Lee Curtis écht voor altijd kwijt

'Halloween' is Jamie Lee Curtis écht voor altijd kwijt

Jamie Lee Curtis tekent een speciaal contract.

Jamie Lee Curtis is natuurlijk al een hele lange tijd te zien in Hollywood, maar toch zullen de meeste mensen haar kennen van de populaire Halloween-franchise. Sinds het begin speelt de actrice de hoofdrol, maar nu, na bijna 35 jaar hetzelfde personage gespeeld te hebben, vindt ze het wel goed geweest.

Curtis heeft namelijk sinds de eerste Halloween-film Laurie Strode gespeeld, die het elke keer weer opneemt tegen Micheal Meyers. Nu wordt er, zoals de titel het al aangeeft, eindelijk een einde gebreid aan het verhaal van Strode met Halloween Ends. Hoewel de actrice heeft genoten van het avontuur, is het nu echt over en uit vanwege dit 'speciale contract'.

Contract
Hoewel de actrice dus al een hele lange tijd het personage speelt, liet ze eerder weten dat ze het misschien niet erg zou vinden om in de toekomst ooit nog eens terug te keren. Recentelijk maakte ze echter een ommekeer en liet ze weten dat ze het toch hierbij laat.

Curtis was recentelijk te gast bij de Jimmy Kimmel Live!-show, waarin Kimmel haar vroeg of dit nu echt haar laatste optreden zou zijn. Kimmel kan het namelijk maar moeilijk geloven, al helemaal aangezien haar personage al eerder overleed maar weer terug werd gebracht. Curtis zei echter dat dit echt de allerlaatste keer was en ondertekende zelfs een speciaal contract dat Kimmel voor haar had klaarliggen, zodat ze 'nooit meer kan en mag terugkeren'.

Bekijk het videootje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair