Olivia Wilde controversieel over alle wilde erotische scènes in 'Don't Worry Darling'

Olivia Wilde controversieel over alle wilde erotische scènes in 'Don't Worry Darling'

Eerst promoot ze alle erotiek en nu wil ze er niks meer van horen?

Er was, en er is nog steeds, behoorlijk veel te doen over Don't Worry Darling. De film van Olivia Wilde kende de nodige tegenslagen. Zo zou Harry Styles op Chris Pine gespuugd hebben, werd Shia LaBeouf volgens de regisseuse ontslagen terwijl hij juist zegt zelf vertrokken te zijn maar voornamelijk de ruzie tussen Wilde en hoofdrolspeelster Florence Pugh was opvallend. Hoe komt dit eigenlijk?

Natuurlijk maakte Wilde veel reclame voor haar film. Wanneer ze de kans kreeg om haar project te promoten deed ze dat, maar ze had het dan voornamelijk over alle seksscènes die in de film zitten. Hier zei de regisseuse het volgende over.

Belangrijk
Volgens Wilde was dit een belangrijk aspect van Don't Worry Darling. Zo zei ze enige tijd geleden: "Waarom zitten er eigenlijk geen goede seksscènes meer in films? Het komt niet meer veel voor, maar het kan heel belangrijk zijn voor het verhaal en hoe de bioscoopgangers de personages en hun relaties zien".

"In mijn ogen ontbreekt er, in ieder geval in de Amerikaanse films, de nodige erotiek. Ik wilde zelfs al meerdere 'hete momenten' in de trailer laten zien, maar dat mocht niet van de Motion Picture Association. Volgens sommige mensen zat er teveel seks in de film en zijn ze hier niet blij mee. Dat is ook niet het doel van de film. We willen je juist provoceren".

Ruzie
Hier was hoofdrolspeelster Pugh het absoluut niet mee eens. Tijdens elk interview werd zij weer gevraagd over de vele seksscènes, voornamelijk vanwege het feit dat Wilde deze bleef promoten. Hier had Pugh genoeg van en dit liet ze ook duidelijk merken.

"Waarom kunnen we het alleen maar over de seksscènes hebben? Of over de beroemdste man op aarde (Styles) die in de film aan het vrijen is? Daar gaat de film niet om. Dat is niet waarom we acteren en dat is niet de reden waarom ik in de filmindustrie zit. 'Don't Worry Darling' is veel groter en beter dan alleen dat".

Opvallend
Nu, tijdens een nieuwe interview, laat Wilde zich er opnieuw over uit, maar het valt de nodige mensen op dat ze zich in een keer héél anders uitlaat over haar film en een flinke ommekeer heeft gemaakt.

Zo zegt ze nu: "Het is interessant wat Florence zei en ze heeft 100% gelijk. Ik ben het volledig met haar eens dat sommige mensen het alleen maar over de seks in de film willen hebben en het daardoor niet meer hebben over het hele verhaal en de film zelf. We moeten ophouden alleen maar te focussen op de seksscènes, want zoals Florence het al duidelijk maakt, de film is zoveel meer dan alleen dat. Ik was dan ook echt blij dat zij dit zei, want ik voel me precies hetzelfde!"

Reacties
Op sociale media reageren de nodigen behoorlijk verbaasd, aangezien Wilde juist degene was die alle seks in de film behoorlijk promootte, maar nu haalt ze in een keer uit naar de mensen die dit doen. Er dan ook veel reacties te vinden die zeggen dat Wilde maar uit haar nek kletst.











NieuwsFilm

meest populair