Olivia Wilde (Don't Worry Darling) haalt opnieuw hard uit naar liegende Shia LaBeouf

De regisseuse maakt wederom duidelijk dat zij hem wegstuurde

Wouter Drummen 23 september 2022 10:53 in Algemeen
Er is behoorlijk veel te doen over Don't Worry Darling. Zo schijnt het dat Harry Styles op Chris Pine gespuugd zou hebben, had Florence Pugh geen interesse om de film te promoten en ook zou zij de belangrijkste scenes hebben opgenomen omdat Olivia Wilde dit niet aankon. Nu keert weer het Shia LaBeouf verhaal terug.

LaBeouf zou oorspronkelijk ook in de film te zien zijn, maar dit ging niet door. Regisseuse Wilde zei eerder dat ze de acteur de deur wees, nadat hij lastig bleef doen. Volgens de Transformers-ster is dit onzin, aangezien hij zelf besloot op te stappen.

Reden
LaBeouf zei dan ook dat hij wel interesse in het project had, maar dat hij simpelweg niet genoeg tijd had. Hij vond het dus beter om iemand anders zijn rol te laten spelen en vertrok. Uiteindelijk werd hij vervangen door Styles. Nu zegt Wilde echter wederom dat LaBeoufs verhaal ver van de waarheid staat.

De actrice/regisseuse was recentelijk te gast bij de Late Show van Stephen Colbert, waar zij zich opnieuw over het onderwerp uitliet: "Als regisseur probeer je alles soepeltjes te laten verlopen. Iedereen moet met elkaar kunnen samenwerken en dat ook willen".

Vervanging
Blijkbaar was dat niet het geval met LaBeouf, aangezien Wilde hem wel moest vervangen: "Shia moest plaats maken voor iemand anders. Hij is een geweldige acteur maar het ging gewoon niet. Hij zegt dat hij zelf opstapte, maar dat is niet waar. Hij liet me kiezen tussen hem en Florence. Ik koos voor Florence".

"Destijds vond ik het echt vervelend. Ik geef eerlijk toe dat ik ervan baalde dat het er niet van kwam. Maar later kwam er ook nieuws uit waardoor ik zeker wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik heb er dan ook geen spijt van".

NieuwsFilm