Volgende film in 'The Conjuring Universe' start opnames

Volgende film in 'The Conjuring Universe' start opnames

Halloween krijgt in 2023 een terugkerend gevaar.

Bonnie Aarons keert terug als horror-icoon Valak samen met Taissa Farmings als zuster Irene in de nieuwe film The Nun 2. De film is te zien op 8 september 2023 (in Amerika), net voor Halloween. Dit betekent dat de film precies 5 jaar later dan deel 1 in de bioscoop verschijnt.

The Nun is een spin-off van The Conjuring, geregisseerd door Corin Hardy. The Nun 2 krijgt een andere regisseur; Michael Caves (The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It). Het verhaal wordt geschreven door Akela Cooper (Malignant) en de opnames zijn al gestart.

Spin-offs van The Conjuring
The Conjuring heeft al meerdere spin-offs gekregen. Zo kreeg de bezeten pop Annabelle 3 films als hoofdfiguur. Nu is het tijd voor Valak om terug te keren naar het witte doek. The Nun 2 speelt zich in dezelfde tijd af en gaat gelijk verder vanaf het punt dat deel 1 was gestopt.

Het eerste deel gaat over een demonische non, genaamd Valak, die vrijgelaten is door een Christelijk-reliek die twee nonnen probeerde te vinden. Om de slechte non te stoppen, gaan vader Burke en zuster Irene samen op pad naar de plek waar Valak is.

Er is verder nog geen duidelijkheid wat er gaat gebeuren in de horrorfilm; The Nun 2. Tot nu toe weten we alleen dat de hoofdrolspelers terugkeren en de film wordt opgenomen in Frankrijk. Dit werd aangegeven op de officiële instagram-account van James Wan (producent van The Conjuring franchise).



NieuwsFilm

meest populair