De iconische JSA-leden in 'Black Adam' in het zonnetje gezet

De iconische JSA-leden in 'Black Adam' in het zonnetje gezet

Nog maar een paar nachtjes slapen voor DC-fans.

Volgende week komt Black Adam eindelijk in de bioscoop, en als voorproefje heeft Warner Bros een nieuwe promoclip gedeeld.

Niet iedereen wil zo kort voor de release van Black Adam nog een voorproefje zien, maar voor de fans die niet langer willen wachten is dit een fijne verrassing. De teaser bereidt fans voor op een spannende actiefilm die je niet snel zal vergeten.

In de teaser worden verschillende leden van de Justice Society voorgesteld. Ook zien we beelden van Doctor Fate, Atom Smasher, Cyclone en Hawkman die de krachtige "Man in Black"-schurk proberen te arresteren.

Verschillende reacties
De eerste reacties op de DC Comics-film waren tot nu toe enorm verdeeld. Maar of de film goed of slecht is weten we natuurlijk pas wanneer hij over enkele dagen in de bioscoop draait. En Warner Bros hoeft zich green zorgen te maken. Er is al zoveel anticipatie voor de film dat het waarschijnlijk een groot succes wordt in de box-office, goed of niet.

Dwayne Johnson straalt in de nieuwe superhelden-actiefilm Black Adam, de eerste speelfilm die over de DC superheld gaat. De film wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise), en speelt zich 5 duizend jaar af nadat Black Adam (Johnson) zijn krachten kreeg, en door de oude goden gevangen werd gehouden.

Wanneer Adam wordt bevrijd uit zijn aardse graf, zien we hoe hij zijn idee van gerechtigheid op de moderne wereld probeert toe te passen.

Naast Johnson acteren in de film ook andere megasterren zoals Aldis Hodge (City on a Hill, One Night in Miami) als Hawkman, Noah Centineo (To All the Boys I've Loved Before) als Atom Smasher, Sarah Shahi (Sex/Life, Rush Hour 3) als Adrianna, Marwan Kenzari (Murder on the Orient Express, The Mummy) als Ishmael.


Vanaf 19 oktober is Black Adam te zien in de bioscoop. Hieronder ook nog een tweede promo voor de DC-film.



NieuwsFilm

meest populair