Toad zal in de 'Mario'-film net wat anders doen dat je gewend bent

Toad zal in de 'Mario'-film net wat anders doen dat je gewend bent

Wordt de nieuwe 'Mario' film een musical?

Hoewel er veel ophef is over de nieuwe Mario-film, zijn de meeste mensen het eens dat de casting van Keegan-Michael Key (The Lego Movie) als Toad een brilliant idee is. Zeker nu Key kortgeleden vertelde dat het geliefde personage Toad in de film zal gaan zingen.

Chris Pratt als Mario heeft de fans nog niet enthousiast kunnen krijgen, maar Key als Toad en Jack Black als Bowser hebben het publiek kunnen overhalen om toch hoopvol te blijven.

Veel andere personages uit de film, zoals Peach en Luigi, zijn nog niet in de trailer verschenen. Hoe het publiek zal reageren op de rest van de cast blijft dus nog spannend.

Zingende Toad
De animatie van de Mario zit er al goed uit, en nu Key heeft onthuld dat hij een geïmproviseerd nummer mocht zingen in de film kunnen de fans naar nog meer uitkijken:

"Ik mocht een liedje improviseren in Super Mario Bros, dat was geweldig. Het was gewoon enorm leuk," zei Key. "Ik werkte samen met mijn partner aan Toads stem en probeerde die te vinden via een innerlijke reis van het personage. En toen ik met de regisseurs (Aaron Horvath en Michael Jelenic) werkte, hebben we er wat dingen geprobeerd. Er was iets met de toon van Toad. Ik wilde dat het hoger en hoger werd, en dat is waar we zijn beland, en ik ben blij met waar we geëindigd zijn."

Dit komt nadat Jack Black vorige week op New York Comic onthulde dat hij "een deel van [zijn] heavy metal-roots" naar de schurk had gebracht. Ook zei Black dat hij zal rocken als Bowser en het publiek verrast zal zijn om Bowsers muzikale kant te zien.

The Super Mario Bros. Movie is vanaf 7 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair