Emily Blunt hoopt dat haar man terugkeert in 'Fantastic Four'

Emily Blunt hoopt dat haar man terugkeert in 'Fantastic Four'

De Fantastic Four reboot verschijnt in 2025

Emily Blunt (The Huntsman: Winter's war) wil graag dat haar man John Krasinski terugkeert als de Fantastic Four-leider Reed Richards. Blunt zou graag willen dat haar man de rol van Mister Fantastic weer op zich neemt.

Krasinski (The Office) was gekozen bij de fans om de rol van Mister Fantastic te spelen in de Marvel Cinematic Universe. In de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft hij voor het eerst gespeeld en fans hopen samen met Emily Blunt dat hij ook in de Fantastic Four-reboot gaat spelen.

Interview met Emily Blunt
Blunt zei in een interview: "Ik hoop het. Je weet maar nooit. Ik was heel blij voor hem, want ik denk dat hij een enorme fan is en ik begrijp waarom het zo'n vurige gepassioneerde religie is voor mensen. Het is nu een groot onderdeel van onze filmgeschiedenis. Dus hij was dolblij."

Sommige fans hopen dat Blunt de rol van Sue Storm (Invinsible Woman) op zich neemt, maar Blunt heeft duidelijk aangegeven dat ze niet geïnteresseerd is. Ooit was ze in beeld voor Black Widow, maar ook die rol kreeg ze niet. Toch hoopt ze wel dat haar man terugkomt naar Marvel.

Fantastic Four verschijnt, tot nu toe, op 14 februari in 2025 in Amerika.



NieuwsFilm

meest populair