Netflix verwijderalarm: kijk deze films voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze films voordat ze verdwijnen

Ook Arrow zal over enkele dagen niet langer te zien zijn.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook elke keer andere projecten verwijderen. Hieronder zetten we ze nog even op een rij. Bekijk deze titels dus snel voordat het niet langer mogelijk is!

Gelukkig valt het mee qua films. Deze week zullen namelijk maar twee films 'verdwijnen'. De serieliefhebber heeft het echter zwaarder, aangezien er behoorlijk wat series over enkele dagen niet meer te zien zullen zijn.

Lijst
Netflix verwijdert twee komedies, namelijk Wedding Unplanned uit 2017 en Results uit 2015. Niet de grootste titels dus. Mocht je zo nog willen kijken doe dat dan snel, want Wedding Unplanned zal vanaf morgen niet meer op de streamingdienst staan. Results staat ook nog maar twee dagen online.

De grootste titel die verdwijnt is zonder twijfel Arrow. De bekende serie wordt op 20 oktober van Netflix gehaald. Alle acht seizoenen zullen dan verwijdert worden van de streamingdienst. Andere series zijn ook niet veilig voor het 'Netflix-verwijderalarm'. Na Arrow volgen namelijk ook andere series zoals Hemlock Grove en Bitten

Trailers
Het zal tamelijk lastig worden om in twee dagen tijd de 8 seizoenen van Arrow te 'bingewatchen', maar voor de twee films heb je wel nog wat tijd. Bekijk beide trailers hieronder en oordeel zelf of ze de moeite waard zijn.


Wedding Unplanned



Results



NieuwsFilm

meest populair