Edward Nortons Hulk keerde bijna terug in 'She-Hulk: Attorney at Law'

Edward Nortons Hulk keerde bijna terug in 'She-Hulk: Attorney at Law'

Misschien een idee voor seizoen 2?

Marvels She-Hulks eerste seizoen is afgerond en de verwachte cameo's zijn al verschenen - let op SPOILERS -, zoals Matt Murdock (Daredevil) en Bruce Banner (de Hulk). Maar regisseur Kat Coiro vertelde recent dat er plannen waren voor nog een andere cameo die Marvel-fans heel blij had gemaakt.

Niet iedereen die het Marvel Cinematic Universe volgt heeft deze films misschien gezien, maar voor Mark Ruffalo speelde Edward Norton de groene held in de The Incredible Hulk uit 2008. Norton stopte uiteindelijk met zijn rol vanwege creatieve meningsverschillen tussen hem en Marvel, en toen nam Ruffalo het over.

Ruffalo vervangen met Norton
In She-Hulk werden er al een paar grappen gemaakt over de recasting van Hulk. Maar wat de regisseur geweldig zou lijken was om Norton dan ook echt in een aflevering te krijgen voor een kleine cameo. Jammer genoeg kwam het plan uiteindelijk niet verder dan een idee op papier:

"Er werd veel gepraat over het feit dat de laatste keer dat Jennifer en Hulk samen waren, een andere acteur de Hulk speelde," zei regisseur Coiro. "En Mark [Ruffalo] maakte daar nogal wat grappen over. En we kwamen op het idee om Mark te ruilen voor Edward Norton. Maar dat is niet gebeurd."

De toekomst van She-Hulk is nog niet bekend. De fans hopen echter dat Jennifer uiteindelijk op het grote scherm zal verschijnen. Als er een tweede seizoen wordt besteld door Disney en Marvel, is er in ieder geval een kans dat de cameo van Norton alsnog plaatsvindt.

NieuwsFilm

meest populair