Script 'The Flash 2' ligt al klaar!

Script 'The Flash 2' ligt al klaar!

Het script van het tweede deel van The Flash is geschreven.

Ondanks de controverse rondom de hoofdrolspeler van The Flash Ezra Miller, ligt het script van het tweede deel al klaar volgens een rapport van The Hollywood Reporter over verschillende DC-films.

The Hollywood Reporter publiceerde onlangs een rapport over de stand van zaken van verschillende DC-films waarvan we al een tijdje niks gehoord hebben. Ondanks het eerste deel van The Flash nog moet uitkomen in de bioscopen, ligt het script voor het tweede deel al klaar. Het blijkt dat The Flash-schrijver David Lesie Johnson-McGoldrick, wie ook Aquaman heeft geschreven, zeker niet heeft stilgezeten.

Het eerste deel
The Flash begon in 2014 met een serie van acht seizoenen, maar wordt nu omgetoverd tot een gloednieuwe film met Ezra Miller in de hoofdrol. Het zal de dertiende film zijn in de DC Extended Universe.

In The Flash wordt het personage Barry Allen gevolgd in het spannende avontuur waarin hij met zijn bijzondere krachten zijn moeder probeert te redden van een moord die in het verleden heeft plaatsgevonden. Helaas heeft dit proces gevolgen voor zijn eigen tijdlijn. Om zijn fouten te herstellen, zal Allen hulp krijgen van de DC-superhelden Batman, Supergirl en andere versie van zichzelf. De film zal vanaf 21 juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

The Flash 2
Wat er gaat gebeuren met Barry Allen in het tweede deel, houdt DC nog even geheim. De vraag is wel nog of Ezra Miller de rol van Barry Allen ook in het tweede deel zal vertolken, vanwege de beschuldiging rondom een inbraakzaak.

Alhoewel het script van The Flash 2 al klaar ligt, zal deze pas verfilmd worden op het moment dat de eerste film succesvol genoeg is.

NieuwsFilm

meest populair