Sterren stralen in verleidelijke designer-kleding voor de camera

Sterren stralen in verleidelijke designer-kleding voor de camera

Elegant en geraffineerd!

Afgelopen weekend bracht het Academy Museum Gala allerlei sterren bijeen. Zonder uitzondering was elke acteur en actrice prachtig gekleed in designer-kleding en schitterden zij voor het exclusieve event. Sommigen zagen er ronduit verleidelijk uit. Feit is, dat de kledingontwerpers hun best hebben gedaan.

Op de avond zelf werd Julia Roberts ter ere van haar werk in de spotlights geplaatst. Ze droeg een stijlvolle, zwart met wit ensemble. En straalde zoals altijd toen zij haar Icon Award in ontvangst mocht nemen.

Opvallend knap
Haar romcom Tickets to Paradise is net in première gegaan. En natuurlijk had George Clooney, haar collega in haar nieuwste film, tijd gemaakt voor dit event. Hij zag er knap uit in zijn zwart met wit kostuum. Zijn vrouw Amal viel op in haar prachtige, groen met witte galajurk. Het stel oogt nog altijd net zo verliefd als in hun begintijd.

Wie ook opviel was Jessica Chastain. Ze droeg een kleurige japon met een cape. Het geheel wapperde mee met de wind, waardoor het bloemenpatroon extra mooi uitkwam. Olivia Wilde droeg een nauwsluitende zilveren japon en zag er elegant uit. Ook Kerry Washington, Sophie Turner, Hailey Bieber en Emma Stone kwamen voorbij.

Geraffineerd en wel
Selena Gomez viel op met haar geraffineerde, zwarte kostuum, waardoor ze langer leek dan normaal. Ook Keke Palmer droeg een donkere kostuum, al was die van haar omgeven met een vrolijk blauwe boa.

Het is pas de tweede keer dat dit museum in Los Angeles een sterrengala organiseert.. Maar daar vorig jaar 11 miljoen werd gedoneerd, zal dit feestje vast vaker gaan plaats vinden.

In het filmpje op YouTube en hieronder geeft Access een indruk van de sterren.



NieuwsFilm

meest populair