Nicolas Cage binnenkort te zien in survival-actiefilm 'Sand and Stones'

Nicolas Cage binnenkort te zien in survival-actiefilm 'Sand and Stones'

Klinkt een beetje als een kloon van 'A Quiet Place'...

Een gezegde als "teveel Nicolas Cage" bestaat niet. Fans blijven smullen van wat de acteur continu aflevert, of het nu de B-pulp van de laatste jaren is of af en toe een onverwachtse hit.

En diezelfde fans staan op het punt om nóg meer te krijgen, want Cage heeft alweer getekend voor de survival-actiethriller Sand and Stones.

Het geheel wordt geleid door Ben Brewer, regisseur van commercials, muziekvideo's en de film The Trust (2016), eveneens met Cage in de hoofdrol.

Waar gaat het verhaal over?
De productie gaat volgende maand van start in Dublin, Ierland. De plot speelt zich af in een wereld waar de samenleving is ingestort en de bevolking is gedecimeerd. Paul (Cage) en zijn tweelingzonen Thomas en Joseph hebben een bestaan opgebouwd in een afgelegen boerderij.

Echter leven ze constant in angst, want wanneer de zon ondergaat, ontwaken woeste nachtmonsters om alle levende zielen op hun pad te verteren. En als Thomas een klein foutje maakt, krijgen deze schepsels de overhand en moet het trio een wanhopig overlevingsplan uitvoeren.

NieuwsFilm

meest populair