Playboy Patrick Dempsey ziet er compleet anders uit

Playboy Patrick Dempsey ziet er compleet anders uit

Hij valt zeker op met zijn nieuwe blonde lokken!

Patrick Dempsey werd wereldberoemd dankzij zijn rol in de geliefde serie Grey's Anatomy. Hierin speelt hij neurochirurg Derek Shepherd, waar voornamelijk de vrouwelijke fans helemaal van weg waren (en nog steeds zijn). Ook zijn nieuwe opvallende look valt in de smaak.

Dempsey was echter niet alleen in Grey's Anatomy te zien. De acteur dook op in andere series, maar ook wat betreft films heeft hij een imposant cv. Zo was hij bijvoorbeeld te zien in Transformers 3, Enchanted en speelt hij een belangrijke rol in de veelbelovende biopic Ferrari van regisseur Michael Mann.

Kiekje
Niet zo heel gek dus, dat de acteur de nodige volgers op Instagram heeft. Op zijn pagina deelde hij enkele foto's van zijn nieuwe look, aangezien Dempsey zijn haren heeft laten blonderen. Ondanks het feit dat vele fans hier van opkeken, bevalt het ze wel. Bekijk hieronder hoe hij er nu uitziet.



De reden
Er is wel een goede reden voor. De acteur heeft namelijk zijn haren laten blonderen voor Ferrari, waarin hij in de huid kruipt van Piero Taruffi, de wereldberoemde auto- en motorcoureur uit Italië. Hij nam tussen 1950 en 1956 deel aan achttien Grands Prix Formule 1. De kans is dus groot dat Dempsey daarna weer terugkeert naar zijn oude en eveneens geliefde look.

NieuwsFilm

meest populair