Zullen we Julia Roberts binnenkort zien als superheld?

Zullen we Julia Roberts binnenkort zien als superheld?

Julia Roberts is klaar om in een superheldenfilm te spelen.

De succesvolle Oscar-winnares Julia Roberts hebben we voor het laatst zien schitteren in Ticket To Paradise, maar nu is ze klaar voor een hele andere rol dan grappige ex-vrouw. Roberts heeft namelijk bekendgemaakt graag een rol als superheld te willen vervullen.

Julia Roberts kennen we uit films zoals Pretty Woman, Notting Hill, Ocean's Eleven en haar laatste hilarische bioscoophit Ticket To Paradise. Ze speelt vaak een vrouw met een sterk karakter, maar nu wil Roberts dit tot een ander level brengen. Tegen Variety zei ze namelijk dat ze helemaal klaar is om een superheldenrol te vertolken. En tegen een actrice als Roberts kunnen Marvel en DC toch geen nee zeggen?

Roberts als Wonder Woman
Tijdens de rode loper van Ticket To Paradise vraagt een interviewer wanneer Roberts in een superheldenfilm gaat spelen. Ze glimlacht breed bij het horen van de vraag: "Zou dat niet geweldig zijn?"

George Clooney, haar co-star in de film, is het compleet eens met haar en grapt over dat ze misschien wel de nieuwe Wonder Woman kan worden, maar daar lijkt Roberts niet zo enthousiast over te zijn, omdat de held al gespeeld wordt door iemand anders. Ook maakt ze duidelijk geen cape te willen dragen. In welke rol ze wel gezien wil worden, houdt ze nog even geheim.

Kijk hier het interview met Julia Roberts en George Clooney.

NieuwsFilm

meest populair