Charlize Theron maakt onder 1 voorwaarde een 'Fast' spin-off

Charlize Theron maakt onder 1 voorwaarde een 'Fast' spin-off

Er moet nog een personage terugkeren.

Vorig jaar werd al bekend dat Universal Pitctures aan het kijken was naar een nieuwe spin-off binnen de Fast & Furious franchise met Charlize Theron in de hoofdrol. Nu de franchise tot een einde lijkt te komen met Fast X is het niet gek dat haar even gevraagd werd naar een mogelijke spin-off.

Theron, bekend in de franchise als cyberterrorist Cipher, sprak tijdens een evenement in Los Angeles met ET waarbij haar werd gevraagd naar Fast X en haar rol als Cipher. Hierop sprak ze veel waardering uit voor de franchise en dat ze erg dankbaar was wanneer ze werd gebeld om opnieuw de rol van Cipher te vervullen.

De eisen van Charlize Theron voor een spin-off
Op de vraag of ze interesse zou hebben in verdere projecten binnen de franchise, bijvoorbeeld een spin-off, antwoorde ze: "Als Dame Helen Mirren het doet, doe ik mee."

Dame Helen Mirren werd geïntroduceerd in The Fast & Furious 8 als Magdalene Shaw, de moeder van Deckard (Jason Statham), Hattie (Vanessa Kirby) en Owen Shaw(Luke Evans). Ze was ook te zien in de eerdere spin-off Hobbs & Shaw en zal tevens haar opwachting maken in Fast X.

Dat Mirren geliefd is bij de fans is geen geheim en zo te zien kan Theron ook geen genoeg krijgen van haar personage.

NieuwsFilm

meest populair