Waarom je gelijk SkyShowtime moet nemen op 25 oktober

Waarom je gelijk SkyShowtime moet nemen op 25 oktober

Meerdere topfilms en geweldige series!

Er zijn vandaag de dag zoveel streamingdiensten dat je de tel bijna niet meer bijhoudt. Netflix, Disney+ en Amazon Prime zijn de echte giganten, maar ook HBO Max, Hulu en Apple TV+ worden telkens groter. In Nederland gaat SkyShowtime nu de strijd aan met al deze diensten.

Op 25 oktober wordt SkyShowtime gelanceerd. Dit is een van de drie nieuwe streamingdiensten in Nederland van dit jaar. Deze video on-demand-platform zal het dus op gaan nemen tegen de eerder genoemde videodiensten die al op de Nederlandse markt zijn, maar is SkyShowtime wel de moeite waard?

Het antwoord
Ten eerste, SkyShowtime is tamelijk goedkoop. De nieuwe streamingdienst zal maar 6,99 per maand kosten. Maar staan er ook wel goede films en series op SkyShowtime die je ervan kunnen overtuigen voor nog een extra streamindienst te gaan?

Nou, SkyShowtime is een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global. Onder deze twee enorme bedrijven in de mediawereld vallen maar liefst acht grote studio's: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures én Nickelodeon.

Aanbod
De films en series die dus onder deze acht steunpilaren van SkyShowtime vallen, worden verwacht in het aanbod van de streamingdienst in Nederland. Al eerder kregen we te horen dat SkyShowtime maar liefst meer dan 10.000 uur aan content in het aanbod van ons land zal worden gelanceerd. Helemaal niet verkeerd, al helemaal niet als je ziet welke titels daar tussen staan. Zie hieronder de beste films én series!

Aan films zal het o.a. gaan om de legendarische The Godfather-trilogie en de Indiana Jones-franchise, maar eveneens Psycho, Top Gun: Maverick, The Wolf of Wall Street, How To Train Your Dragon, Jaws, Listen To Me Marlon, 12 Monkeys én Chernobyl 86, om er maar een paar op te noemen!

Series
Qua series is SkyShowtime misschien nóg wel aantrekkelijker. Zo zal je op de streamingdienst o.a. van 1883, Dexter, Dexter: New Blood, Downton Abbey, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Strange New Worlds, The Offer, Yellowstone, Mr. Robot, Billions, The Good Wife, Ray Donovan én Gangs of London kunnen gaan genieten.

Nog een leuk weetje: alle bovenstaande films en series scoren op IMDb allemaal op z'n minst een 8! Kortom, er zit dus zeker héél veel moois tussen. Als je de volledige lijst wil zien klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair