Grote oorlogsfilms van Netflix krijgt even aangrijpende als stevige trailer

Grote oorlogsfilms van Netflix krijgt even aangrijpende als stevige trailer

Volgende week zie je All Quiet on the Western Front op de streamer.

Vanaf volgende week vrijdag zie je de film All Quiet on the Western Front of Im Westen nichts Neues op Netflix. De oorlogsfilms werd al erg sterk ontvangen en uiteraard komt de titel je bekend voor.

All Quiet on the Western Front is een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek uit 1929 van Erich Maria Remarque, een Duitse oorlogsveteraan uit de Eerste Wereldoorlog. In 1930 was er al een Amerikaanse verfilming die de Oscar voor Beste film won.

In de film ontmoeten we de tiener Paul Baumer. Hij gaat met zijn vrienden Albert en Muller vrijwillig in dienst bij het Duitse leger, maar hun patriottisme smelt als sneeuw voor de zon wanneer ze met de wrede werkelijkheid aan het front geconfronteerd worden.

Stevige trailer voor All Quiet on the Western Front
De regie van All Quiet on the Western Front lag in handen van Edward Berger (All My Loving) en er zijn rollen voor onder meer Daniel Brühl, Albrecht Schuch en Sebastian Hülk.

Vanaf 28 oktober staat All Quiet on the Western Front op Netflix. De film wordt erg ijzersterk ontvangen bleek al eerder. Check hieronder de nieuwe trailer.





NieuwsFilm

meest populair