'John Wick 4' wordt de beste in de reeks en dit is waarom

'John Wick 4' wordt de beste in de reeks en dit is waarom

Enorm gave scènes en nieuwe acteurs die geweldige rollen neerzetten.

De keiharde John Wick keert weer terug! De nodige fans kunnen niet wachten op alweer het vierde deel, maar volgens Laurence Fishburne is het het wachten waard. De acteur beweert dat het aanstaande deel de beste film tot nu toe is!

Fishburne kruipt opnieuw in de huid van de mysterieuze Bowery King. Hij zal in het vierde deel samenwerken met Wick (natuurlijk wederom gespeeld door Keanu Reeves), nadat beide mannen in het derde deel werden verraden door Winston (Ian McShane).

Onwijs gaaf
Tijdens een recent interview werd Fishburne gevraagd naar het vierde deel en wat we mogen verwachten. Hoewel hij nog niks van het verhaal wil verklappen, laat hij er wel wat over los: "John Wick 4 is als ik heel eerlijk ben gewoon de beste Wick-film!"

Fishburne legt ook even uit waarom: "De opening van het vierde deel is echt ongelofelijk. 3 à 4 ongelolijke scènes volgen zich op en deze zien er echt weergaloos uit. Er is ook een nieuw personage dat echt super gaaf is. Nou, nu ik erover nadenk, zijn er eigenlijk drie nieuwe personages die heel cool zijn. Ook ik krijg meer te doen. Ik keer terug van de dood".

Nieuwe personages
Buiten de bekende gezichten die terugkeren wisten ook andere Hollywood-toppers rollen te bemachtigen in het vierde deel. Zo zullen Bill Skarsgård, Clancy Brown, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada én Donnie Yen het team komen versterken! John Wick 4 zal vanaf maart 2023 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair