Short Round-acteur over reünie met Indiana Jones na bijna 40 jaar

Short Round-acteur over reünie met Indiana Jones na bijna 40 jaar

De volwassen man werd weer even een klein jongetje in dit hartverwarmende verhaal.

Ke Huy Quan is een acteur, die sinds kort in de lift zit. Maar weinig mensen weten nog dat hij eerder al een wereldster werd met zijn rol in India Jones and Temple of Doom als de kleine jongen Short Round. Zijn reünie met Harrison Ford op D23 afgelopen maand wist het internet flink op te schudden. Nu vertelt hij de details van dit hartverwarmende weerzien.

Ke Huy Quan speelde laatst nog een wonderlijke rol in Everything Everywhere All At Once als 's werelds schattigste vader, en kan sinds kort rekenen op een nieuwe rol in het tweede seizoen van Loki. Toch was hij bang dat Harrison Ford hem niet zou herkennen.

Sinds zijn jeugd had hij namelijk de oudere acteur niet meer gezien. In een gesprek met Kyle Buchanan vertelde Quan meer over het moment dat hij besloot Ford te benaderen op D23. Harrison Ford benaderen in überhaupt al spannend, maar voor Quan was het waarschijnlijk nog een graadje erger.

Het gelukkige weerzien
In een Tweet deelde Buchanan het gehele verhaal, dat eindigde met een gemeende knuffel en een foto, die het hele internet over is gereisd. Lees het hele verhaal hieronder.


Harrison Ford zelf was op D23 om het aankomende vijfde deel van Indiana Jones te promoten. Naar verwachting zal de film op 30 juni 2023 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair