Abbey Hoes en Katja Schuurman veroveren Netflix nu helemaal

Abbey Hoes en Katja Schuurman veroveren Netflix nu helemaal

Hun strandfilm Costa!! staat nu in de Netflix Top 10.

In de Netflix Top 10 zijn ook regelmatig Nederlandse films terug te vinden. Steeds vaker verschijnen er originele Nederlandse films op de streamer, maar nu duikt een grote Nederlandse bioscoopfilm op in de Top 10.

Op de vijfde plaats staat namelijk de romantische komedie Costa!!, het vervolg op de film Costa! uit 2001. De film komt van Jon Karthaus en er zijn rollen voor onder meer Abbey Hoes, Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Ella-June Henrard en Tina de Bruin.

De ontvangst was erg matig. Op Moviemeter staat de film op slechts 2,05/5 sterren. Al zijn er zeker positieve reacties te lezen. "Leuke feel good film. Verwacht geen hele diepgaande film (niet dat dat hoeft). Aardig. Niet meer en niet minder. Daarom toch nog 2,5*." schreef FlyingGustman81.

Ook TimF was toch wel positief: "Al met al leuk, maar ook wat gemiste kansen. En houd er natuurlijk rekening mee dat dit een film is die gericht is op de jeugd en niet per se op de jeugd van vroeger 😉."

Costa!! nu op Netflix
In Costa!! is Anna teleurgesteld door de vervallen staat van de Spaanse club waar haar moeder vroeger werkte en gaat aan de slag om er weer de coolste club in de stad van te maken.

Wil je Costa!! gaan kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair