Stephen King prijst deze spannende nieuwe horrorthriller

Stephen King prijst deze spannende nieuwe horrorthriller

Fall doet het goed bij de King of Horror.

Koning van de horror Stephen King prijst regelmatig nieuwe horrorfilms of thrillers die in de bioscoop of op streaming verschijnen. Nu komt hij weer in de lucht met een aanrader.

Dit keer krijgt de film Fall complimenten van King. Via Twitter laat hij weten dat hij de film op eenzame hoogte "intens, geweldig en heel, heel eng" vindt. "Deed me een beetje denken aan DUEL. Ik wou dat ik het had geschreven."

In Fall van regisseur Scott Mann beklimmen twee vriendinnen een TV-toren en ze komen vast te zitten op een hoogte van wel 600 meter. Ze hebben geen bereik, geen hulp en ze zijn op elkaar en hun creativiteit aangewezen om een weg naar beneden te vinden en te overleven.


Fall: sterk ontvangen
Op Rotten Tomatoes is de film met 78 procent 'certified fresh' en ook het publiek kon genieten van de film, gezien de 79 procent audience score.

"In basis absurd en toch even minimalistisch als de titel. Fall is een aanhoudende adrenalinestoot voor kijkers die bereid zijn om in het verhaal te geloven," luidt de critics consensus.

Fall met rollen voor Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding en Jeffrey Dean Morgan, verscheen begin september in de Nederlandse bioscopen en is her en der nog te zien.



NieuwsFilm

meest populair