Dit is hoe Disney van 'The Haunted Mansion' nu wel een succes wil maken

Dit is hoe Disney van 'The Haunted Mansion' nu wel een succes wil maken

The Haunted Mansion: Jamie Lee Curtis belooft dat de film eng is

Een van de grote uitdagingen bij elke gezinsvriendelijke horror is het vinden van de juiste balans tussen een spookachtige verhaallijn en er tegelijkertijd voor zorgen dat het avontuur toegankelijk is voor alle leeftijden. Als de ster van de aankomende The Haunted Mansion-film, belooft Jamie Lee Curtis dat de film eng zal zijn, maar wel met een "lekkere" mix van humor en horror.

Deze nieuwe film markeert de tweede poging om de iconische Disney-rit tot leven te brengen in een speelfilm, waarbij berichten over deze nieuwe versie meer in lijn lijken te zijn met het verhaal van de attractie in het pretpark.

"Ik denk dat ze de goede mix van eng, grappig en avontuur hebben gevonden", deelde Curtis met Entertainment Weekly. "Weet je, het is net als koken. Ik kook amper, al probeer ik de hele tijd te koken, maar het zijn zoveel ingrediënten, en dan moet je denken aan de mix en de tijd die het kost, en het is altijd een verrassing, ga je iets lekkers maken? En van wat ik zie, en wat ik heb gehoord, heeft Justin (de regisseur) er iets lekkers van gemaakt."

Ze vervolgde: "Het is modern, fris, ouderwets en eng, maar niet eng als een monsterfilm. Het is eng als een Disney-rit, en grappig. Als je meegaat met die rit, is er veel humor in combinatie met spookachtige dingen."

Het nieuwe plot
In de nieuwe film verhuizen een dokter (Rosario Dawson) en haar 9-jarige zoon (Chase Dillon), die op zoek zijn naar een nieuw leven, naar een vreemd betaalbaar herenhuis in New Orleans, om er vervolgens achter te komen dat de plaats veel meer is dan waar ze op hadden gerekend. Wanhopig op zoek naar hulp, nemen ze contact op met een priester (Owen Wilson), die op zijn beurt de hulp inroept van een weduwe die een mislukte paranormale expert is geworden (LaKeith Stanfield), een paranormaal begaafde French Quarter (Tiffany Haddish) en een nukkige historicus (Danny DeVito).

Het is bevestigd dat Curtis, Madame Leota speelt in de nieuwe film, en hoewel ze niet al te veel geheimen over de film prijsgaf, bevestigde ze hoe extravagant haar outfits zullen zijn.

The Haunted Mansion moet op 11 augustus 2023 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair