Sydney Sweeney had groot ongemak tijdens opnames 'Euphoria'

Sydney Sweeney had groot ongemak tijdens opnames 'Euphoria'

De actrice zette ondanks een gebroken teen stevig door.

[b]Sydney Sweeney blijkt vorig jaar gewond te zijn geraakt tijdens de opnames van het tweede seizoen van de hitserie Euphoria. Dat heeft haar collega Maude Apatow onthuld tijdens een event van Elle waarin Sweeney werd geëerd.[/i]

"Vorige jaar toen we een van onze laatste scènes aan het opnemen waren, stapte een van onze collega's op Sydney's voet met een hak. Daarbij brak ze een teen", vertelt Apatow.

"Toen Sam [Levinson, de maker van ", herinnert Apatrow zich.

"Ze smeekte me om het aan niemand te vertellen, wat me nogal in een lastige positie bracht, omdat je niet een vriend zo wil zien lijden tijdens een scène die nogal fysiek van aard was. Maar Sydney deed die scène gewoon zonder problemen".

Doorzettingsvermogen
Hoewel deze take volgens Apatrow perfect was, wilde Levinson daarna nog negen takes hebben. "Na iedere take deed ze hetzelfde: ze pakte me beet, kreeg tranen in haar ogen en gilde het van binnen uit van de pijn".

Sweeney is een echte professional volgens haar collega. "Maar 's avonds is ze wel even naar het ziekenhuis gegaan en toen bleek inderdaad dat haar teen gebroken was. De volgende dag stond ze echter gewoon weer vrolijk op de set".



NieuwsFilm

meest populair