'Doctor Strange'-regisseur tipt deze 5 horrorfilms voor Halloween

'Doctor Strange'-regisseur tipt deze 5 horrorfilms voor Halloween

Buitenlandse horrorfilms die je Halloween-avond spannender maken

Scott Derrickson, de regisseur van Doctor Strange, heeft 5 opmerkelijke horrorfilms die je kan kijken totdat het Halloweenavond is.

Derrickson zelf heeft al aardig wat horrorfilms geregisseerd, onder andere het vervolg op Hellraiser in 2000; Hellraiser: Inferno. Zo ook de horrorfilm Sinister. Zijn nieuwste horrorfilm is The Black Phone.

5 buitenlandse horrorfilms voor Halloween
Volgens Derrickson zijn deze 5 buitenlandse horrorfilms een geweldig idee om oktober mee door te brengen, totdat het Halloween is. Als eerste geeft hij de Koreaanse film I Saw The Devil aan. Dit gaat over een extreem gewelddadige seriemoordenaar.

Vervolgens benoemt hij de Perzische film Under The Shadow. Deze horrorfilm gaat over de oorlog tussen Iran en Irak. De film wordt gepresenteerd als bovennatuurlijk.

Als derde, de Spaanse film Veronica. Deze gaat over een bezeten persoon bij een weaargebeurde onopgeloste gebeurtenis. Daarna benoemt hij nog een Spaanse film. Thesis gaat over een student die een video vindt over een vermiste studente.

Favoriete horrorfilm van Scott Derrickson
En als laatste benoemt hij de Japanse horrorfilm Kairo. Kairo is Derricksons favoriete horrorfilm. Het gaat over een eng spookverhaal, en is duidelijk een aanrader om te kijken tijdens Halloween.

Momenteel zijn alleen de horrorfilms Veronica en Under the Shadow te zien op Netflix. Wanneer de andere films op Netflix verschijnen, is nog niet duidelijk.




 

NieuwsFilm

meest populair