Sterk onthaalde 'The Menu' is een dikke aanrader!

Sterk onthaalde 'The Menu' is een dikke aanrader!

Ralph Fiennes is een topchef met donkere geheimen.

Er komen de laatste tijd de nodige blockbusters uit, zoals Halloween Ends en Black Adam. Daardoor zou je bijna The Menu vergeten, maar het lijkt erop dat dit een film is die je toch niet mag missen. Mocht je er nog niet van gehoord hebben, bekijk dan de nieuwe onderstaande 'trailers'!

De R-rated film moet nog uitkomen in de bioscopen, maar meerdere filmcritici hebben The Menu al mogen zien. Blijkbaar is het een succes. Op Rotten Tomatoes staat de film momenteel op een hele mooie 87%, maar ook op andere filmwebsites scoort hij goed.

Verhaal
The Menu, die volgende maand uitkomt, volgt het koppel Margot (Anya Taylor-Joy) en Tyler (Nicholas Hoult). Zij reizen naar een eiland, waar ze in een exclusief restaurant mogen gaan dineren samen met enkele andere geluksvogels.

Eenmaal daar is het toch niet allemaal zo rooskleurig als dat het lijkt. Chef Slowik (Ralph Fiennes) heeft namelijk enkele schokkende verassingen voor zijn gasten in petto. Er was al een eerste trailer, maar nu is er weer wat nieuw beeldmateriaal op het internet opgedoken. Kijk de twee clips hieronder!





NieuwsFilm

meest populair