Netflix verwijderalarm: kijk deze films voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze films voordat ze verdwijnen

Nu al deze drie films, meer zal ongetwijfeld snel volgen.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Eerder deze maand werd al duidelijk dat Netflix meerdere series zou verwijderen, maar veel films werden nog niet genoemd. Daar komt nu verandering in. Deze onderstaande films zullen namelijk in november niet meer op de streamingdienst staan.

Lijst
Zo zullen de komende dagen een aantal films verdwijnen. Daar hoort ook het Nederlands tweeluik, de romantische komedies Zwaar Verliefd en het vervolg hierop Zwaar Verliefd 2, bij. De grootste en bekendste film is echter The BFG, oftewel in het Nederlands, De Grote Vriendelijke Reus.

Dit is de 30ste film van 'living legend' Steven Spielberg. Het verhaal draait om een jong meisje, de koningin van Engeland en een reus, die de BFG heet. Samen gaan ze op een avontuur om de gigantische slechte mens-etende reuzen te vangen die de mensenwereld bestormen. Bekijk de trailer hieronder.



Meer
Hier blijft het echter helaas niet bij. Voor films is de regel dat een week voor het verdwijnen van de titel de melding komt van Netflix. Op de laatste dag van de maand is het altijd druk met vertrekkende titels, dus we zijn in afwachting wat er op 31 oktober uit het aanbod wordt geschrapt.

Zodra deze films bekend zijn zullen we uiteraard een update brengen, dus hou FilmTotaal goed in de gaten! De bovenstaande films zullen alle drie op 29 oktober van de streamingdienst gehaald worden, dus je hebt nog vijf dagen de tijd om deze snel te zien!

NieuwsFilm

meest populair