Ziet de vervanger van Ezra Miller als The Flash er dan zo uit?

Ziet de vervanger van Ezra Miller als The Flash er dan zo uit?

Ezra Millers dagen als de Flash zijn bijna nabij

The Flash-ster Ezra Miller is vaak negatief in het nieuws en de kans is groot dat hij dan ook vervangen wordt als Flash. Het script voor het tweede deel is al af, nu is het nog afwachten of Miller vervangen wordt.

Het vervangen van Miller zal niet erg moeilijk zijn, aangezien het DC-universum al bekend staat om de verschillende varianten die in het universum bestaan. En aangezien niemand verwacht dat Miller terugkomt als Barry Allen (The Flash), zijn fans al aan het theoretiseren over wie het kostuum zal overnemen.

George Mackay
Er waren al wat geruchten over de hercasting, zoals dat acteur George Mackay (1917) de rol gaat overnemen. En nadat een artiest een edit heeft gemaakt van Mackay als de Flash, zijn fans erg enthousiast over het idee dat hij de rol van Miller overneemt.


Niets is zeker
Warner Bros. heeft zelf nog geen commentaar gegeven of Miller nou wel of niet in het tweede deel van The Flash zal verschijnen. We weten wel dat ze niet bang zijn om al afgemaakte films te schrappen, zoals we eerder hebben gezien met Batgirl. Tot nu toe heeft Warner Bros. alleen duidelijk gemaakt dat ze nog geen plannen hebben om The Flash niet uit te brengen.

Miller heeft zelf al een verontschuldiging aangeboden voor zijn gedrag en beloofde hulp te zoeken. Het lot van The Flash hangt volledig af van hoe het verder wordt afgehandeld met Miller en wat Warner Bros. met de franchise van plan is.

Voorlopig staat The Flash gepland voor een release in 2023.

NieuwsFilm

meest populair