Eerste trailer 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' met enorme verrassingen!

Eerste trailer 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' met enorme verrassingen!

De derde film met Ant-Man in het Marvel Cinematic Universe.

Marvel Studios heeft de eerste trailer voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania online gezet, de eerste film in Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe en alweer de derde "solofilm" met het personage Ant-Man.

De trailer onthult veel. Zo zien we dat de film zich overduidelijk zal afspelen in het Quantum Realm. Ze belanden daar door toedoen van Cassie Lang, de dochter van Scott Lang (Paul Rudd). Cassie wordt in deze film voor het eerst gespeeld door actrice Kathryn Newton, bekend van onder meer Ben is Back en Freaky.

Verder zien we de introductie van Jonathan Majors als Kang the Conqueror, een variant van He Who Remains uit de serie Loki en vermoedelijk een meer gewelddadige variant. En we krijgen al een eerste blik op het personage van Bill Murray. Wie hij speelt is nog onbekend.

Eerste trailer voor Quantumania
De eerste trailer verschijnt vlak voor de release van Black Panther: Wakanda Forever, dus het is duidelijk dat de derde Ant-Man-film van regisseur Peyton Reed flink gepromoot wordt. En dat is niet gek aangezien er slechts drie maanden tussen de twee films zit.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania verschijnt op 15 februari in de Nederlandse bioscopen. Dus eerst even Valentijnsdag vieren en de dag erna nagenieten met Ant-Man en zijn crew.



NieuwsFilm

meest populair