Alles wat we al weten over 'Kill Bill Vol. 3'

Alles wat we al weten over 'Kill Bill Vol. 3'

Hier is alles wat we weten over het eventuele vervolg.

Quentin Tarantino is een van de bekendste en geliefdste regisseurs vandaag de dag. Zo wist hij al eerder hoge ogen te gooien met de iconische Pulp Fiction en Reservoir Dogs. Ook recentere films als Django Unchained en The Hateful Eight waren toppers. Maar hoe zit het eigenlijk met Kill Bill Vol.3?

De wereldberoemde filmmaker heeft altijd gezegd dat hij in totaal 10 films wil maken. Helaas staat de teller al op 9, dus hij zal in principe nog maar één enkele film opnemen. Meerdere fans hopen dat dit het derde Kill Bill-avontuur is, zodat Tarantino op die manier de trilogie eindelijk afmaakt. Hier is wat we weten over het derde deel.

Verhaal
Geïnspireerd door de nodige samurai en yakuza films, kwam Tarantino in 2003 met het eerste Kill Bill-deel, waarvoor Uma Thurman in de huid kruipt van The Bride. Een jaar later keerde ze terug voor het tweede deel, waarin ze het opneemt tegen de Deadly Viper Assassination Squad en Bill. The Bride overleeft het en komt erachter dat haar dochtertje nog leeft. Samen vluchten ze, in de hoop op een beter leven.

Hoewel het dus eigenlijk tot een goed einde komt, heeft Tarantino wel al vaker gezegd dat hij graag een derde film zou willen maken. Zo liet de regisseur al eerder weten dat hij het supergaaf zou vinden om niet alleen opnieuw te kunnen werken met Thurman, maar eveneens met haar dochter, Maya Hawke, o.a. bekend van Stranger Things.

Reactie
Zo zei Tarantino: "Het lijkt me heel interessant om 20 jaar later terug te gaan naar the Bride en haar dochter, BB, en dat hun leven op de kop wordt gezet. Ze moeten wederom op de vlucht slaan, maar als ik Uma en haar dochter zou kunnen casten zou dat natuurlijk wel echt fantastisch zijn!"

Ook liet de regisseur al eerder doorschemeren wat zijn idee zou zijn. In het eerste deel vermoordt the Bride Vernita Green voor de ogen van haar dochter, Nikki Bell. Nu dat Bell volwassen zou zijn, zou zij op haar beurt weer uit zijn op wraak. Zendaya werd al eerder gelinkt aan deze rol.

10 of 11
Hopelijk laat Tarantino snel weten wat zijn tiende en laatste project wordt, zodat wij er weer wat meer over te weten komen. Toch denken sommige filmfanaten dat de regisseur deze film en nog een ander project zou kunnen maken, aangezien Tarantino altijd heeft gezegd dat de Kill Bill-films bij elkaar horen en moeten gezien worden als een lang verhaal. Op die manier zou hij in totaal misschien toch nog 11 films kunnen maken!

NieuwsFilm

meest populair