'Star Wars'-fans opgelet: officiële jassen van Luke Skywalker en Han Solo te koop

Een absolute must voor de die-hard fans

Matthijs Bouman 25 oktober 2022 16:16 in Algemeen
Voor de mensen die zich een altijd al in Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) hebben willen wanen, komen er binnenkort hele toffe jassen op de markt.

Mocht je de outfits van Luke Skywalker (Mark Hamill) en Han Solo (Harrison Ford) nou tof vinden, het merk Merchoid heeft twee gloednieuwe Star Wars jassen aangekondigd. Het betreffen officiële replica's van de gedragen outfits in Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back.

IJsplaneet Hoth
Het is niet de eerste keer dat Merchoid Star-Wars-jassen uitbrengt uit The Empire Strikes Back. Eerder brachten ze jassen uit die gedragen worden op Hoth, de ijsplaneet waar de openingsscène van de film, geregisseerd door Irvin Keshner (Never Say Never Again, Robocop 2), zich afspeelt. Wegens de populariteit brengen ze nu dus nog een editie uit.

Nieuwe Items
De nieuwe release betreft jassen die door de gehele film worden gedragen, de jas van Luke Skywalker is wel iets langer gemaakt, op deze manier is hij ook geschikt voor koudere temperaturen. De jassen zijn via de website van Merchoid te bestellen, de verwachte levering is ergens begin januari.

Historische Film
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back wordt vaak gezien als een van de beste avonturenfilms ooit gemaakt (Samen met Star Wars: Episode IV - A New Hope). Het is dan ook geen verrassing dat er nog steeds merchandising van wordt gemaakt. Deze jassen zijn in ieder geval een leuke toevoeging voor de wintergarderobe!

NieuwsFilm