Britney Spears geheel in evakostuum in zee op Insta-foto

Britney Spears geheel in evakostuum in zee op Insta-foto

Wat zou er met haar aan de hand zijn?

Nu is er over het algemeen helemaal niets mis met een bloot mensenlichaam, maar het is nu ook weer niet zo dat je te pas en te onpas uit de kleren gaat. De afgelopen periode lijkt de voormalige superster Britney Spears (Crossroads) er wel iets meer te hebben.

Dit jaar kwam de zangeres van hits als ...Baby One More Time uit 1999 en Oops!... I Did It Again uit 2000 en later Scream & Shout uit 2012 al een aantal keer in het nieuws doordat ze geheel uit de kleren ging op Instagram.

Nu is dat weer het geval. Ze plaatste namelijk een foto van zichzelf online op Insta waarop ze geheel uit de kleren in de branding van de zee ligt. De bloemetjes verhullen datgene dat Instagram niet toelaat op de social.

Britney Spears valt weer eens op
De enige onderbouwing is "๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ" en dat zegt uiteraard allemaal zeer weinig. De 40 jarige zangeres is overduidelijk op vakantie en geniet er enorm van. Nu dus ook even met haar 41,8 miljoen volgers.

De eerste reactie is vermakelijk: "I'm gonna take your phone from you โค๏ธ" Misschien maar voor het beste ook, al bedoelt chang_media er waarschijnlijk wat anders mee. Een andere reactie is iets van "Het zal je moeder maar zijn."


De 40 jarige Britney Spears in de zee zien liggen? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair