Megan Fox op Insta-foto's met absurd vreemde lover

Megan Fox op Insta-foto's met absurd vreemde lover

De actrice is losgeslagen, haar vriendje misschien nog wel meer.

Beoordeel mensen niet op hun uiterlijk. Dat horen we allemaal wel eens en het is op zich een prima uitspraak waar we ons allemaal wat vaker aan mogen houden. En dan zie je de nieuwste foto's van het stel Megan Fox en Machine Gun Kelly.

Fox kennen we uiteraard van haar rollen in twee Transformers-films en twee Teenage Mutant Ninja Turtles-films. Recentere films zijn Rogue, Till Death, Night Teeth en Big Gold Brick en dan is ze volgend jaar te zien in The Expendables 4.

Machine Gun Kelly is een rapper die vooral in de States fans heeft. Hij won onder meer een American Music Award, Billboard Music Awards, MTV Video Music Awards en vele Ohio Hip Hop Awards.

Opvallend op Insta
Nu zien we het stel samen op Instagram. Megan plaatste een reeks foto's waarop ze samen wat innig doen. Opvallender is misschien wel het pakje van Colson Baker, de echte naam van MGK. "Karma is de enige onderbouwing.

De reacties op het stel zijn vervolgens hilarisch: "​​Wat een schattig lesbisch stel", "Is dat Jules uit Euphoria?", "MGK is de vrouw in deze relatie" en "Het kan niet dat ze gelukkig is met dat ding." Oordeel zelf:



NieuwsFilm

meest populair