Gwyneth Paltrow ging volledig uit de kleren en voelde zich er lekker bij

Gwyneth Paltrow ging volledig uit de kleren en voelde zich er lekker bij

De actrice legt uit waarom ze een naaktfoto deelde op haar vijftigste verjaardag.

Gwyneth Paltrow deelt wel vaker een kiekje van zichzelf op sociale media, maar het komt niet elke dag voor dat het om een volledige naaktfoto gaat. Voor haar 50ste verjaardag was dat echter wel het geval. Hier laat zij zich nu over uit.

De actrice, o.a. bekend van haar rol als Pepper Potts in het MCU, liet zich uit over haar leeftijd. Paltrow was voorheen bang om ouder te worden, maar heeft daar nu duidelijk geen last meer van.

Reactie
Zo zegt de met een Oscar bekroonde actrice tijdens een recent interview: "Ik voel me dolgelukkig met mijn leeftijd. Toen ik 40 werd weet ik nog dat ik dacht: 'Mijn leven is voorbij. Ik zal nooit meer aantrekkelijk zijn en niemand wil mij meer zien'. Ik was echt in paniek".

"50 was echter heel anders voor mij. Ik voel me echt fantastisch. Toen ik 50 werd was het: 'Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Het maakt me ook niet uit wat mensen zeggen en of ze me nog aantrekkelijk vinden of niet. Ik hou van mezelf'. Dat is gewoon een geweldig gevoel!"

Geluk
Paltrow eindigt met het volgende: "Natuurlijk zijn er nog dingen waar ik me zorgen om kan maken, en soms twijfel ik wel of ik de goede keuze maak of niet, maar ik weet wie ik ben. Ik weet wat ik wil. Dat is gewoon een heel lekker gevoel". Dat gevoel wilde de actrice dus ook even delen met haar 50-jarige verjaardagsfoto.

NieuwsFilm

meest populair