Henry Cavill verklapt: "Ik werd bijna James Bond i.p.v. Daniel Craig!"

Henry Cavill verklapt: "Ik werd bijna James Bond i.p.v. Daniel Craig!"

Het ging tussen de twee acteurs!

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt dan weet je onderhand wel dat Henry Cavill terugkeert als superman. Toch lijkt het erop dat dit niet het enige bekende personage waar de geliefde acteur zijn zinnen op heeft gezet.

Zo doet al een tijdje het gerucht de ronde dat Cavill ook maar wat graag Doctor Doom zou willen spelen. Daar blijft het niet bij. Daniel Craigs avontuur als James Bond zit erop. De acteur was een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die, maar het had niet veel gescheeld of we hadden Cavill gezien i.p.v. Craig.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Cavill zich er over uit. Zo had hij de rol bijna weten te bemachtigen, maar werd toch voor Craig gekozen. Zo zegt Cavill: "Er werd me verteld dat ik er héél dichtbij was. Ik kreeg toen te horen dat het tussen Daniel en mij ging".

"Ik was de jongere keuze, maar ze gingen zoals jullie allemaal weten voor Daniel. Dit was een geweldige keuze. Ik denk dat ik er nog niet klaar voor was, terwijl Daniel het echt fantastisch heeft gedaan. Ik denk dus dat ze de goede keuze hebben gemaakt. Ondanks het feit dat ik het niet ben geworden, was het wel een leuk avontuur en gaf het mijn carrière een boost. Ik wist in een keer dat ik mee kon dingen voor de allergrootste rollen".

Toch nog?
Nu dat Craig gestopt is, moet er dus een nieuwe 007 gevonden worden. De vraag is natuurlijk of het alsnog Cavill zou kunnen worden. James Bond-producente Barbara Brocolli liet weten dat ze voor een jonge acteur willen gaan die lang mee zou kunnen gaan. Cavill is echter ook pas 39, dus het zou nog goed kunnen. Het zal er echter vanaf hangen hoe druk hij het de komende jaren krijgt als superman.

NieuwsFilm

meest populair