Deze gruwelijke thriller staat in een klap bovenaan Netflix Top 10

Deze gruwelijke thriller staat in een klap bovenaan Netflix Top 10

Met Jessica Chastain en Eddie Redmayne.

Nog steeds wordt op Netflix de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story goed bekeken en nu is er ook een film verschenen over een seriemoordenaar. De film The Good Nurse staat in een klap op de eerste plek in de Netflix Top 10.

De film komt van de Deense regisseur Tobias Lindholm (Kapringen. Krigen) en er zijn rollen voor onder meer Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Kim Dickens, Noah Emmerich, Ajay Naidu en Marcia Jean Kurtz.

De ontvangst is erg goed met 80 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "The Good Nurse wordt gehinderd door hoogdravende dialogen en onrealistische verhaalelementen, maar die problemen worden gecompenseerd door sterk werk van een paar getalenteerde hoofdrolspelers," luidt de critics consensus.

Nu op Netflix
The Good Nurse gaat over de achtervolging en gevangenneming van Charlie Cullen. Hij is een verpleger die beschouwd wordt als een van de grootste seriemoordenaars in de geschiedenis.

Charlie is een getrouwde vader waarvan men dacht dat hij een verantwoordelijke verzorger was. Zijn geheime dwang om mensen van het leven te beroven leidde echter tot zijn betrokkenheid bij de dood van maar liefst honderden patiënten in 16 jaar tijd.

Wil je The Good Nurse nu gaan kijken? Je vindt de film nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair