Quentin Tarantino over dat 'Django Unchained' een idee van Kanye West is

Quentin Tarantino over dat 'Django Unchained' een idee van Kanye West is

De regisseur verteld wat er echt gebeurd is tussen de twee.

Tijdens een recent interview met Piers Morgan claimde rapper Kanye West dat regisseur Quentin Tarantino het idee voor Django Unchained van hem heeft gestolen. De regisseur achter de succesvolle film komt nu met een reactie tijdens zijn bezoek aan Jimmy Kimmel Live.

Naar verluidt zou de rapper het idee voor Django aan Tarantino en acteur Jamie Foxx hebben voorgesteld voor de videoclip van de hit Gold Digger, waar Foxx ook in speelt. Vervolgens zou Tarantino hier een film van hebben gemaakt maar tijdens zijn bezoek aan Jimmy Kimmel Live vertelt de regisseur dat dit niet klopt.

"Oké goed, het is niet zo dat Kanye west met het idee van Django kwam, hij dit aan mij vertelde en ik dacht, 'Oh wow, wat een geweldig idee! Laat ik het idee van Kanye gebruiken en er Django Unchained van maken'. Dat is niet gebeurd. Ik had het idee voor Django al een lange tijd voordat ik überhaupt Kanye ontmoette."

Wat er wel gebeurde
Toch snapt Tarantino waarom de artiest dit denkt, zo legt hij uit wat er tussen hem en de muzikant was gebeurd.

"Hij wilde een gigantische filmversie maken van College Dropout. Dus hiervoor wilde hij grote regisseurs verschillende nummers van het album laten doen om het vervolgens als één grote film uit te brengen."

Tijdens hun ontmoeting kwam hier ook het 'idee' naar boven, zo vervolgt hij.

"Hij had inderdaad een idee voor een video waarin hij een slaaf zou zijn en dat het hele verhaal draaide om een slaaf waarin hij Gold Digger zong. Dat is waar hij het over heeft." Aldus de beroemde regisseur.

NieuwsFilm

meest populair