Marvel Studios-baas Kevin Feige verklaart rommelige Phase 4 van het MCU

Marvel Studios-baas Kevin Feige verklaart rommelige Phase 4 van het MCU

De fase dient al een introductiefase van nieuwe personages.

Fans van het Marvel Cinematic Universe vinden de de huidige vierde fase een beetje rommelig. Er is weinig samenhang te vinden en dat komt ook vooral doordat deze fase niet wordt afgerond met een Avengers-film.

Het is namelijk de film Black Panther: Wakanda Forever en de Disney+-special The Guardians of the Galaxy Holiday Special die een punt zetten achter Phase 4.

Tijdens de officiële première van de tweede Black Panther gaf Marvel Studios-baas een korte uitleg over die vierde fase.

"De reden waarom Black Panther: Wakanda Forever Phase 4 - en de Guardians of the Galaxy Holiday Special - eindigt, is omdat de fasen allemaal over introducties gaan. En Phase 4, denk aan alle personages die we hebben ontmoet," vertelde Marvel Studios-chef Kevin Feige Marvel.com.

"En nu, eindelijk, in de finale van fase 4, als we het in fasen bekijken, ontmoeten we een heel nieuw koninkrijk en een personage dat de basis vormt van wat we bij Marvel doen," aldus Feige.

Nieuwe personages: meer Namor in Phase 5 en 6?
Het lijkt er dus verdacht veel op dat Namor en zijn koninkrijk een grote rol gaan spelen in het Multiverse Saga dat na Phase 4 ook uit uiting zal komen in Phase 5 en 6.

Nieuwe personages in Phase 4 zijn onder meer de Black Widow (Florence Pugh). Shang-Chi (Simu Liu), Eternals, Moon Knight (Oscar Isaac). Ms. Marvel (Iman Vellani). She-Hulk (Tatiana Maslany) en in Wakanda Forever de nieuwe Black Panther (Letitia Wright), Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne) en dus Namor (Tenoch Huerta).



NieuwsFilm

meest populair