Deze duistere horrorfilm trekt veel bekijks op Netflix

Deze duistere horrorfilm trekt veel bekijks op Netflix

Het gaat over de film Hellhole / Ostatnia Wieczerza.

Ondanks dat niet iedereen even blij is dat streamingdiensten de bioscoopwereld verder naar grote blockbusters duwt, zorgt Netflix er wel voor dat niet alleen Hollywood zijn klauwen in streaming kan zetten. In tegenstelling tot de vele andere streamingdiensten investeert Netflix namelijk in producties van over de hele wereld.

Een van de nieuwste Poolse Netflix-producties heet Ostatnia wieczerza of Hellhole en deze horrorfilm van regisseur Bartosz M. Kowalski komt nu binnen op de achtste plek in de Nederlandse Netflix Top 10.

De synopsis: In het Polen van 1987 infiltreert een politieagent die mysterieuze verdwijningen onderzoekt in een afgelegen klooster - en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken.

Hellhole nu op Netflix
De film kreeg van FilmTotaal-recensent Terence Shea een nette drie sterren.

"De climax die volgt heb je wellicht al vaker gezien, maar op basis van al het voorgaande is het er niet een die je in deze film zou verwachten. De makers gaan er echt voor, op een heerlijke manier. De clichés zijn vergeven en het geeft Ostatnia Wieczerza toch nog een verdiende voldoende," aldus Shea.

Heb je nu zin om Ostatnia Wieczerza te gaan kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair