Vanaf vandaag kijk je deze Marvel-film gewoon op Netflix

Vanaf vandaag kijk je deze Marvel-film gewoon op Netflix

'Morbius' met Jared Leto is nu beschikbaar op de streamingdienst.

Netflix heeft vandaag een nieuwe Marvel-film toegevoegd aan zijn catalogus: Morbius. In deze film, geproduceerd door Sony, speelt Jared Leto een levende vampier die worstelt met een hels dilemma.

Bekijk de afbeelding
Sony werkt hard aan het uitbouwen van zijn filmuniversum gebaseerd op personages uit de stripboekwereld van Spider-Man (de studio bezit de filmrechten van deze Marvel-held en andere personages die in deze verhalen verschijnen).

Na het succes van twee films rondom anti-held Venom (gespeeld door Tom Hardy) verscheen eerder dit jaar een film over Morbius. Deze is misschien niet de beste superheldenfilm ooit, maar prima om eens aan te zetten nu hij op Netflix staat.

Morbius (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, e.a.
Dr. Michael Morbius, een succesvol biochemicus, is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en zijn lotsgenoten te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in een eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een nachtmerrie. Morbius blijkt namelijk te zijn vervloekt met krachtige vampierengaven.



Interesse in deze film? Je kunt Morbius eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair