Netflix verwijderalarm: kijk deze 3 topfilms voordat ze verdwijnen!

Netflix verwijderalarm: kijk deze 3 topfilms voordat ze verdwijnen!

De 'beste film aller tijden' wordt van de streamingdienst afgehaald.

Elke maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix, maar daarvoor moet de streaminggigant ook plaats maken. Helaas verdwijnen er dus weer heel wat projecten. Hieronder zetten we nog even de beste op een rijtje, zodat je ze nog snel kan bekijken voordat het te laat is!

Het einde van de maand is weer heftig op Netflix. Zoals al eerder werd aangekondigd in een FilmTotaal-artikel, zouden er nog flink wat films in het verwijdert worden. Zo gaan er maar liefst 53 films en series niet mee naar november. Het is onmogelijk om deze allemaal te zien in twee dagen tijd, maar deze onderstaande titels moeten gewoon even genoemd worden.

1: The Shawshank Redemption
In de ogen van filmfanaten een van de allerbeste, misschien zelfs wel dé beste film aller tijden. Het verhaal speelt zich af in 1947, wanneer Andy Dufresne (Tim Robbins) gearresteerd wordt voor de moord op zijn vrouw en diens minnaar. Ondanks het feit dat hij zegt onschuldig te zijn, krijgt hij twee maal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank.

Hij sluit vriendschap met een zwarte gevangene, genaamd Red (Morgan Freeman), die spullen kan regelen. Er zijn echter twee dingen die hem echt op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth.



2: The Departed
Nog een topper en misschien wel de beste film van Martin Scorsese De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson).

Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven en moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden.



3: Crazy, Stupid Love
De romantische komedie Crazy, Stupid, Love gaat over Carl Weaver (Steve Carell). Zijn leventje loopt op rolletjes, totdat zijn ontrouwe vrouw van hem wil scheiden. Carl staat er opeens helemaal alleen voor.

Vrijgezel wil hij echter niet blijven. Als hij de jonge en knappe 'player' Jacob Palmer (Ryan Gosling) tegenkomt, krijgt hij een snelcursus versieren. Naast zijn avonturen moet hij echter ook voor zijn familie zorgen.



NieuwsFilm

meest populair