Brute scène uit 'beste horrorfilm van het jaar' ontstond per ongeluk

Brute scène uit 'beste horrorfilm van het jaar' ontstond per ongeluk

Deze scène maakte kijkers misselijk

Niet alleen de 'Babyfles scène' was vies in de film, ook op de set was de scène smerig om te filmen volgens Georgina Campbell.

LET OP! SPOILERS!

Campbell speelt de hoofdrolspeelster Tess in de nieuwe film Barbarian. In de film logeert Tess in een Airbnb die dubbel geboekt blijkt te zijn. Dat ze het huis deelt met een andere bewoner (Bill Skarsgard) is het minst van haar problemen, wanneer ze erachter komt dat er een geheime kelder is waar een vrouwelijke moordenaar mensen vasthoudt.

De vieze babyfles scène
Nadat Tess de kelder heeft ontdekt, komt ze de vrouw tegen genaamd The Mother. The Mother heeft al die tijd onder de grond gewoond en het enige wat ze kent, is geweld vanwege haar vader die haar verkrachtte. Daarnaast heeft ze een moederinstinct gecreëerd door de borstvoeding filmpjes die de hele tijd afspelen.

Tess denkt dat ze het kan overleven als ze The Mother haar laat verzorgen. Dit leidt tot de smerige babyfles scène. Samen met gevangene AJ (Justin Long) zitten ze vast in een kuil in de kelder. The Mother wilt ze voeren met een Babyfles die vol zit met haar en Tess zuigt er aan.

Campbell vertelde het volgende tegen Digital Spy: "Het was moeilijk om niet te lachen, want zodra de fles naar beneden kwam, hadden we allemaal zoiets van dit is belachelijk."

Barbarian draait nu in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair