Behoorlijk veel kritiek op Megan Fox' pikante Halloween-outfit

Behoorlijk veel kritiek op Megan Fox' pikante Halloween-outfit

Een priester en zijn aanhanger zorgen voor ophef.

Halloween zit er voor dit jaar weer op. Toch verschijnen er online nog de nodige kiekjes van beroemdheden die het ook gevierd hebben en zich flink ervoor hadden opgedoft. Actrice Megan Fox en haar vriend, zanger Machine Gun Kelly, gingen ook verkleed uit, maar dit werd niet overal even goed onthaald...

Fox, o.a. bekend van de eerste Transformers-films, was met Kelly te zien als een priester en een schaars geklede 'aanbidster'. Op meerdere foto's is het bekende paar te zien, maar een kiekje valt voornamelijk op.

Foto's
Het gaat hier om een foto waarin Fox op haar knieën zit en opkijkt naar 'priester Kelly', die haar een heilige communie geeft en aan een ketting vashoudt. De nodige mensen vonden dit niet kunnen en toonden dan ook hun ongenoegen op sociale media.

Zo staat er o.a. "Dit is onacceptabel, dat jullie zo durven uit te halen naar religie" en "Ik ben niet katholiek maar dit is zo fout. Ik heb totaal geen respect meer voor jullie" of "Wat is er in vredesnaam mis met jullie twee?"

Tweede keer
Hier bleef het echter niet bij. Het beroemde paar verkleedde zich namelijk twee keer voor Halloween. Zo gingen ze eveneens verkleed als Tommy Lee en Pamela Anderson. Hoewel de outfit behoorlijk veel lijkt, was het misschien niet echt slim van Kelly om nep cocaine op de borsten van Fox te leggen om dit vervolgens op te snuiven...

De outfits kunnen hier worden bekeken, op de Instagram-pagina van Fox.

NieuwsFilm

meest populair