Na Megan Fox ligt ook Billie Eilish onder vuur voor 'zeer bedenkelijke' Halloween-outfit

Na Megan Fox ligt ook Billie Eilish onder vuur voor 'zeer bedenkelijke' Halloween-outfit

De zangeres maakt grappen over het leeftijdsverschil met haar vriend.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de Halloween outfit van Megan Fox, waar behoorlijk wat kritiek op was. Zij is echter niet de enige bekendheid die onder vuur ligt. Nu is namelijk Billie Eilish aan de beurt.

De wereldberoemde zangers, eveneens bekend van het openingsnummer van de James Bond-film No Time to Die, vierde de populaire feestdag met haar vriend, maar niet iedereen was een even grote fan van de kostuums...

Kritiek
Eilish en haar vriend, Jesse Rutherford, gingen namelijk verkleed als een klein, jong meisje en als opa. De reden hiervoor? De twee verschillen 11 jaar (Eilish is 20 en haar vriend dus 31), iets waar zij wel om kunnen lachen.

De nodige mensen vinden dit echter niet kunnen, voornamelijk vanwege het feit dat Rutherford al eerder liet weten een lange tijd een relatie te willen met de zangeres maar moest wachten omdat ze pas 15 was. Het feit dat ze zich dus nu zo verkleden valt niet bij iedereen goed in de smaak.

Reacties
Zo schrijft iemand bijvoorbeeld op sociale media: "Dit is echt heel fout...". Een ander zegt: "Dit vind ik persoonlijk een beetje ziek" maar ook "Nu bevestigen ze eigenlijk met hun kostuums wat veel mensen denken en vinden".

Eilish deelde zelf meerdere foto's van haar Halloween-feestje op haar Instagram-pagina. Hieronder kan je deze bekijken. Het allerlaatste kiekje is een foto van de controversiële Halloween-outfits.



NieuwsFilm

meest populair